Veien til målet – Vår historie - Active Adventure & Travel AS


OM OSS


Vår viktigste målsetting er at alle som reiser med oss skal føle seg trygge, oppleve en morsom, inspirerende og aktiv reise, samt en målrettet prosess før, under og etter reisen.

 

Våre verdier


KUNDEN - Du er VIKTIG for oss - Vi - Active Adventure & Travel AS bygger vår bedrift på følgende VERDIER:

 

Glede
Respekt
Tillit

Trygghet
Måloppnåelse

 

Våre verdier er fundamentet i Active Adventure & Travel AS og er vårt mentale kompass i vår hverdag, i våre produkter og i møte med deg, slik at alle skal føle seg trygge i prosessen mot måloppnåelse.

 

Vi tilrettelegger en reise eller aktivitet hvor oppsatte mål og opplevelser blir innfridd.

 

For bedrifter og privatgrupper forvalter vi de oppgaver vi får i forhold til reisens visjon, verdier, mål og respekt for enkeltindividet/gruppen i tilretteleggelsen av å skape en trygg prosess, før og etter arrangementet, aktiviteter, opphold og reisen.

 

Vårt felles mål i Active Adventure & Travel AS er å skape den gode reisen og historiene som f. eks. bygger bedriftskultur, skaper de gode minner og forventet måloppnåelse.

 

Hver eneste reise vi arrangerer har vi personlig reist og gjennomgått. Hoteller, transport, spisesteder, arrangører av blant annet aktiviteter, stier, veier og løyper har vi personlig kontrollert og valgt etter besøk og testing før vi inngikk et samarbeide.

 

VÅR HISTORIE

 

Vibeke Bjerg etablerte i 2013 nettverket FemiROMA (nå FemiRUN) som etablerte seg over hele Norge, med FemiROMA AS som reisearrangør. I mars 2014 reiste et fly med 153 norske kvinner for å delta på sin første maraton. Det var bare tre av kvinnene som hadde løpt en maraton før, og alle fullførte. En fantastisk prestasjon.

 

I februar 2019 skiftet selskapet navn til Active Adventure & Travel AS, som gjenspeiler hovedfokuset:

 

Aktiviteter - Opplevelser - Reiser.

 

 

Active Adventure Travel AS tilrettelegger reiser, trening, coaching, og foredrag for nettverket, privatgrupper, interessegrupper og bedrifter og har lovpålagt Reisegarantifond.


Vibeke Bjerg har utdannelse innenfor idrett- og helse, er sertifisert NLP Master og har en Master i kommunikasjon. Hun har i mange år arbeidet som trener og motivator.

 

Reise- og vandrereisene bygger på FemiRUN & WALK turene og de samarbeidspartnere vi har etablert. Link: FemiRUN.no

 

Active Adventure & Travel AS eier og daglige leder er Vibeke Beathe Bjerg som arbeider sammen med et dedikert team av prosjektledere, et aktivt styre og hennes mann, Aage Hilberth Winger.

 

Aage H Winger, har i over 30 år arbeidet som økonomiansvarlig og adm dir innen ulike bransjer som shipping, finans, IT, eiendom, båt, golf og snus. Han har alltid levd et aktivt liv med fotball, klatring, treningsstudio, padling, ski, løping og vandreturer. Han driver i dag eget selskap innen hyttebransjen, Eggedal Hytteservice AS.

 

Active Adventure & Travel har et primært mål for at våre brukere, prosjektledere og styret skal føle seg trygge ved å velge og være en del av Active Adventure & Travel.

 

Våre verdier påvirker alle ledd, prosesser og produktet:


Glede - Respekt - Tillit - Trygghet - Måloppnåelse

Velkommen til å ta kontakt med oss:

 
 
 
 

ACTIVE ADVENTURE & TRAVEL AS

 

Organisasjonsnummer: 914 917 700


KONTAKT INFORMASJON

 

Addresse: Østbyfaret 25c 0687 Oslo

e-mail: info@activeadventure.no

Telefonnr: +47 900 93 362


ÅPNINGSTID (TELEFON)

 

Mandag-fredag: Kl: 09:00-16:00

 

© ACTIVE ADVENTURE & TRAVEL AS